/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


На хліб мастять палений цукор, а зупу приправляють... гіпсом - Високий Замок



Високий Замок
Кава. Як нас тільки не обманюють — пропонують замість відбірних мелених зерен робусти та арабіки запарити смажений ячмінь, смажені соєві боби, житнє і картопляне борошно, цикорій, палений цукор, карамель, сушений інжир, насіння фініків ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь