- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Пісочний хрусткий: пиріг з полуницями - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2019
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Пісочний хрусткий: пиріг з полуницями - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Як приготувати ніжний десерт з ароматною полуницею. Якщо ви ще не визначилися з улюбленим рецептом пирога з полуничною начинкою, то сміливо записуйте цей. М'яке пісочне тісто, ароматна ягідна начинка і хрустка крихта поєднуються ідеально, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Для тіста: - Борошно — 320 г - Холодне вершкове масло — 200 г - Цукор — 130 г - Сіль — щіпка - Ванільна есенція — 1 ч. л. - Холодна вода — 2-3 ст. л. Для полуничного шару: - Полуниця — 400 г - Лимонна або апельсинова цедра — 1 ч. л. - Цукор — 2 ст. л. - Борошно — 2 ст. л. Для крихти: - Цукор — 100 г - Вершкове масло — 70 г ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2019
Дивитись всі новини в розділі Цукор