/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Ніжне куряче філе з броколі у вершковому соусі - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.05.2019
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Ніжне куряче філе з броколі у вершковому соусі - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Ця страва відмінно підходить для розмаїття повсякденного меню. Курка вдало поєднується з броколі і ніжним вершковим соусом. Ця страва відмінно підходить для розмаїття повсякденного меню і цілком може стати однією з ваших улюблених. Перед подачею не забудьте посипати страву твердим сиром. Це зробить страву ще смачнішою і додасть їй нових ноток, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - 400 г курячого філе - 300 г броколі - 100 г цибулі - 250 мл вершків 35% жирності - 4 ст. л. рослинної олії - 30 г натертого твердого сиру - сіль і перець за смаком Приготування: Куряче філе нарізати невеликими шматоч...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Вершки