- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Рецепт яблучно-сирного штруделя з лаваша: швидко і смачно - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2019
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Рецепт яблучно-сирного штруделя з лаваша: швидко і смачно - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Ця легка і проста випічка ідеально підійде до сніданку і виручить, коли треба щось швидко приготувати до чаю. Інгредієнти: - Сир — 400 гр (у нас 5%) - Яблуко — 2 шт. - Лаваш — 2 шт. - Яйця — 2 шт. - Ванілін — 1ч.л. - Кориця -1 ч. л. - Цукор -3 ст. л. - Рослинна олія — для змащування форми Спосіб приготування: - Очищаємо яблука від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками. - В цукор додаємо корицю, перемішуємо. З'єднуємо яблука з сиром, додаємо ванілін і цукор з корицею. - Відокремлюємо жовтки від білків, додаємо білки в сирно-яблучну суміш і все добре перемішуємо. - На лаваш викладаємо тонким ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Цукор