/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Наши любимые рецепты - Telegraf.by
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Наши любимые рецепты - Telegraf.by
Telegraf.by Готовые эклеры вынуть из духовки, остудить. Каждый надрезать сбоку, начинить фаршем. Слегка смазть сверху сметаной или майонезом и обвалять в тёртом сыре. Фарш: шпроты выложить в миску, растереть в однородную массу с тёртым сыром, ломтиком хлеба и зеленью. Котенка |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш