/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Тушкована яловичина з консервованими грибами - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Приготування: 1. М'ясо промити, нарізати кубиками. Добре посолити, приправити перцем і обваляти в борошні. Розігріти в сковороді олію і обсмажити до рум'яності шматочки м'яса, періодично перевертаючи. Смажити краще частинами, щоб ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Яловичина