/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Картопля і шкварки стають делікатесом - Голос України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Картопля і шкварки стають делікатесом - Голос України
Голос України Свинина, яловичина як були недоступні покупцям із «худим» гаманцем, так і залишилися. «Я купую вирізку лише двічі на рік, — поділилася вчителька-пенсіонерка Тамара Миколаївна. — На Різдво та Великдень. А гроші на цей делікатес збираю із ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина