/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
М’ясо по-бургундськи: рецепт традиційної французької страви від ведучої «Ревізора» Юлії Панкової - Новий канал
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2019
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
М’ясо по-бургундськи: рецепт традиційної французької страви від ведучої «Ревізора» Юлії Панкової - Новий канал
Новий канал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Як приготувати м'ясо по-бургундськи. Рецепт приготування м'яса по-бургундськи покроково.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2019
Дивитись всі новини в розділі Яловичина