/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука кунжутная
Із сивої давнини й донині - Львівська Газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.02.2013
Новости про муку кунжутное, новости, подробности относительно муки кунжутное
Мука кунжутная
Із сивої давнини й донині - Львівська Газета
Львівська Газета Філе свинини вимити, обсушити, посолити, запанірувати в борошні й обсмажити з усіх боків у розігрітому жирі. Перекласти м'ясо в баняк із грубим дном або казанок, влити жир, який залишився від смаження, посипати кмином або майораном, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.02.2013
Смотреть все новости в разделе Мука кунжутная