- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Чеснок
У замку-музеї "Радомисль" варять папір із часником - Перший житомирський інформаційний портал
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.01.2016
Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока
Чеснок
У замку-музеї "Радомисль" варять папір із часником - Перший житомирський інформаційний портал
Перший житомирський інформаційний портал Часник, цибулю, кропиву і льон дроблять на мєлкі часті, варять, потім відстоюють. На підготовку сир'я для паперу йде майже три місяці, — розповідає Сергій, працівник замку-музею. У кімнаті на першому поверсі показує, як колись варили папір. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.01.2016
Смотреть все новости в разделе Чеснок