/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука ржаная
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2015
Новости про муку ржаную, новости, подробности относительно ржаной
Мука ржаная
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
ZAXID.net Термін придатності пшеничного хліба з моменту виходу з печі — 24 години. Чорного, тобто того, що готується з суміші пшеничного та житнього борошна — 48 годин. Про це під час прес-конференції на тему «Експерти про користь чи шкоду ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2015
Смотреть все новости в разделе Мука ржаная