/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Соковиту буженину одночасно печуть в пергаменті та фользі - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.04.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Соковиту буженину одночасно печуть в пергаменті та фользі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Смажити на сковороді у вершковому маслі Щоб воно не горіло, додати олії. Коли овочі розм'якнуть, додати без шкірки і порізаний кубиками помідор. Тушкувати 3 хвилини і додати кілька столових ложок курячого бульйону. Через 2 хвилини додати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.04.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное