/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Жиры животные
Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.05.2016
Новости про жиры животные, новости, подробности относительно жира животного
Жиры животные
Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ
Волинське Інтернет-видання БУГ Таким способом варили мило і сотні років тому, використовуючи тваринні жири та звичайний попіл замість лугу. Звісно, мені дуже хотілось спробувати зварити таке мило, тому довго вивчала теорію і все ніяк не могла наважитись опанувати цей ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.05.2016
Смотреть все новости в разделе Жиры животные