/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
Петра і Павла: Як святкувати і що треба їсти - Depo.Закарпаття
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.07.2016
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
Петра і Павла: Як святкувати і що треба їсти - Depo.Закарпаття
Depo.Закарпаття Сир з кислого молока — давній кулінарний винахід. Згадки про нього зустрічаються у старовинних культурах. В Україні сир готують і для повсякденного, і для святкового харчування. На Петра обов'язково пекли сирні мандрики. У різних регіонах ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.07.2016
Смотреть все новости в разделе Творог