/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.11.2016
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
Gazeta.ua Коли вистигне, збиваю вершки та додаю в мус. Бере ще одну посудину. В ній збиває білки з рештою цукру. — Секрет успіху — правильне змішування. Білки треба збити окремо, щоб стали густі. Тоді додаю півсклянки цукру і знов перемішую. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.11.2016
Смотреть все новости в разделе Сливки