/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Пастрому з яловичини готують майже 20 годин - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2017
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Пастрому з яловичини готують майже 20 годин - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясний делікатес єврейської кухні — пастрому — готує 46-річний Борис Окс із Києва. На приготування витрачає майже 20 год. — Пастрома, її ще називають бастурмою — це яловичина, яку готують в Ізраїлі, Румунії та Молдові. Мені розповіли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2017
Смотреть все новости в разделе Говядина