/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.05.2017
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
Сайт "Є" Приготувати соус: на сковорідці розтопити вершкове масло, додати борошно й злегка обсмажити, постійно розмішуючи. Не припиняючи працювати вінчиком, потихеньку влити гаряче молоко. Варити соус до загустіння (приблизно 3 хвилини). |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.05.2017
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное