/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
А зранку сир став рожевий… - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.09.2017
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
А зранку сир став рожевий… - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Високий Замок (прес-реліз) (Блог) Вживаючи інфіковане молоко, масло чи сир (якщо ці продукти не пройшли термічної обробки), можна “підчепити” небезпечну мікобактерію (ризик сягає 90-100%), і це частково пояснює, чому в Україні понад 90% населення інфіковано паличкою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.09.2017
Смотреть все новости в разделе Творог