/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Консервированные продукты
/ Грибная консервация
МОЗ радить кип'ятити консерви, аби не захворіти на ботулізм - espreso.tv
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.07.2017
Новости про грибную консервация, новости, подробности относительно грибной консервации
Грибная консервация
МОЗ радить кип'ятити консерви, аби не захворіти на ботулізм - espreso.tv
espreso.tv За словами лікаря, ботулотоксин, який викликає захворювання, може накопичуватися в продуктах харчування, які виготовлялися з порушенням технології, або в домашніх умовах - це в'ялена, копчена або слабо просолена риба, ковбаса, шинка, м'ясні, рибні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.07.2017
Смотреть все новости в разделе Грибная консервация