/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Італійський пасхальний кекс Панеттоне - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.03.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Італійський пасхальний кекс Панеттоне - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя) Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо трохи цукру. Ставимо опару в тепле місце на 20 хвилин, дріжджі повинні «ожити». Додайте в опару жовтки, йогурт, розм'якшене вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і додаємо поступово борошно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.03.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное