- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Які овочі їсти сирими, а які - після термічної обробки - Офіційний сайт каналу 1+1
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.04.2018
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Які овочі їсти сирими, а які - після термічної обробки - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 ЖОВТОГАРЯЧІ ПРОДУКТИ. Морква, болгарський перець, помідори - продукти, які можна споживати як у сирому, так і термічно обробленому вигляді. Але все ж таки експерт стверджує, що термічна обробка жовтогарячих продуктів збільшує їх поживну цінність. У ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.04.2018
Смотреть все новости в разделе Морковь