- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Як не отруїтися свіжими овочами - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2018
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Як не отруїтися свіжими овочами - 20 хвилин
20 хвилин Молода картопля найбільше нагромаджує нітратів у шкірці, а морква – у верхній та нижній частині. Тому, саме ці частинки у ранніх овочах та зелені потрібно зрізати. Дуже важливо і те, коли був зібраний урожай. В салаті, щавлі, багаторічних видах цибулі ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2018
Смотреть все новости в разделе Морковь