/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Яблучний пиріг «Ніжність» - НОВА Тернопільська газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.08.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Яблучний пиріг «Ніжність» - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета Розтопити вершкове масло і охолодити його. Збити яйця і цукор до пишної маси. Потім додати сухі інгредієнти по черзі з топленим маслом у декілька прийомів. Змішати міксером на середній швидкості. Почистити яблука, нарізати скибочками, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.08.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное