/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.10.2018
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua
Znaj.ua Кращим джерелом аргініну вважається біле м'ясо, а особливо грудка індички — 16,207 р в одній чашці. Курка містить 2,790 г аргініну в одній чашці. Одна порція свинячої корейки містить 2,661 г аргініну. В півкіло яловичини міститься 4,131 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.10.2018
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы