/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Що означає бути кухарем-шаурмистом в Україні: нюанси професії - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.10.2018
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Що означає бути кухарем-шаурмистом в Україні: нюанси професії - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог) Рідше в хід йде телятина або яловичина. Ну а якщо вам пропонують шаурму зі свинини – знайте, що перед вами підробка. Справа в тому, що ця страва прийшло з кухні мусульманських країн, а для послідовників ісламу свиня – нечиста тварина, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.10.2018
Смотреть все новости в разделе Говядина