/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Свіжість визначають за запахом і кольором. Що темніша, то старіша була птиця. — І дивіться, щоб поменше дірочок. ... Уявіть, що ті кури їли, якщо м'ясо його ввібрало. На гарячу сковорідку ллє олію. Кладе 300 г печінки. Коли майже готова, вливає ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.07.2014




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці