/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua
Gazeta.ua Свіжість визначають за запахом і кольором. Що темніша, то старіша була птиця. — І дивіться, щоб поменше дірочок. ... Уявіть, що ті кури їли, якщо м'ясо його ввібрало. На гарячу сковорідку ллє олію. Кладе 300 г печінки. Коли майже готова, вливає ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці