/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.07.2014
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua
Gazeta.ua Свіжість визначають за запахом і кольором. Що темніша, то старіша була птиця. — І дивіться, щоб поменше дірочок. ... Уявіть, що ті кури їли, якщо м'ясо його ввібрало. На гарячу сковорідку ллє олію. Кладе 300 г печінки. Коли майже готова, вливає ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.07.2014
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы