/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Мясо птицы  

Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы

Мясо птицы


Курячу печінку обливають коньяком і підпалюють - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Свіжість визначають за запахом і кольором. Що темніша, то старіша була птиця. — І дивіться, щоб поменше дірочок. ... Уявіть, що ті кури їли, якщо м'ясо його ввібрало. На гарячу сковорідку ллє олію. Кладе 300 г печінки. Коли майже готова, вливає ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 21.07.2014


Смотреть все новости в разделе Мясо птицы