/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Усього має бути потроху: моркви, капусти, м'яса - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.08.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Усього має бути потроху: моркви, капусти, м'яса - Gazeta.ua
Gazeta.ua У першій чверті має бути білкова їжа: сир, яйця, нежирне варене м'ясо, птиця, морська риба, бобові, горіхи. У другій – найбільшій частині – овочі: морква, капуста, буряк, різноманітні салати. Що різнокольоровішими будуть овочі, то краще для ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.08.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці