/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Равіолі роблять із трьох видів борошна - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Равіолі роблять із трьох видів борошна - Gazeta.ua
Gazeta.ua На кожну вареницю кладу по чайній ложці фаршу. Кінці защіпаю руками, виделкою ставлю на них зубчики. Варю у підсоленій воді 2 хвилини. Равіолі подає з вершково-цибулевим соусом. Для нього на водяну баню кладе по 100 г масла і вершків. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове