/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа манна
Соя і свиняча шкура: з чого роблять ковбасу - Ракурс
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.04.2016
Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних
Крупа манна
Соя і свиняча шкура: з чого роблять ковбасу - Ракурс
Ракурс Наприклад, соєвий білок, барвники, суміші спецій та харчові композиції, крохмаль картопляний, модифіковані смакові добавки, крупа рисова чи манна, глюкоза кристалічна, ароматизатори м`яса тощо — усе це ви можете знайти в сучасній ковбасі, йдеться в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа манна