- • Інгредієнти
- • Борошно кров'яне
- • Борошно м'ясне
- • Борошно м'ясокісткове
- • Борошно пір'яна
- • Вітаміни
- • Висівки
- • Закваски для силосування
- • Замінники молока
- • Зерно фуражне
- • Комбікорми
- • Корми екструдовані
- • Кормові добавки
- • Кормові дріжджі
- • Кормові коренеплоди
- • Макуха, шрот, жом, патока
- • Мука рибна
- • Мука трав'яна
- • Премікси
- • Рідкі корми
- • Сіль кормова
- • Сіно, солома, силос
/ Стрічка новин
/ Корми для с.г. тварин і птахів
/ Інгредієнти
Ритуал випікання великодньої паски по-закарпатськи (фото) - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2016
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Ритуал випікання великодньої паски по-закарпатськи (фото) - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття Інгредієнти: 100 г дріжджів, 3 жовтки, 0, 5 л молока, 300 г цукру, 150 г масла, 1 яйце, 1 кг борошна, 1 пачка порошку для випічки, родзинки, ваніль. Спосіб приготування: Розчинити дріжджі в теплому молоці. Додати трохи цукру і трохи борошна. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти