/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Ікра риби
Ставим еду на консервацию - МК в Перми
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Новини про ікру риби, новинки, детальна інформація відносно ікри риби
Ікра риби
Ставим еду на консервацию - МК в Перми
МК в Перми Кабачковая и баклажанная икра. Лук и морковь обжариваем на растительном масле до золотистого цвета. Убираем кожу у баклажана и кабачка, если овощ перезрелый и кожица твердая – оставляем только мякоть. Все ингредиенты пропускаем ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Ікра риби