/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Готове філе перепілки кладуть у грибний суп - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2017
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Готове філе перепілки кладуть у грибний суп - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясо відділяє від кісток. Залишає крило й стегно з кісткою. Решта — філе. Його не ріже. Подають половину перепілки цілим шматком. — Птиця має трохи жорсткувате м'ясо. Аби було соковите, варю при температурі не вище 70 градусів півтори ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці