/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Готове філе перепілки кладуть у грибний суп - Gazeta.ua



Gazeta.ua
М'ясо відділяє від кісток. Залишає крило й стегно з кісткою. Решта — філе. Його не ріже. Подають половину перепілки цілим шматком. — Птиця має трохи жорсткувате м'ясо. Аби було соковите, варю при температурі не вище 70 градусів півтори ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.01.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці