/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Йогурт  

Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта

Йогурт


Йогуртовый торт от Самвела Адамяна и Натальи Левензон (рецепт) - TV.UA



TV.UA
Белки – 57 г;; Сахар – 14 г;; Миндальная мука– 28 г ;; Кокосовая стружка – 12 г;; Сахарная пудра – 43 г. Для йогуртового мусса: Желатин – 7 г (замочить в 35 мл воды);; Йогурт персиковый –217 мл;; Абрикосовый джем – 25 г;; Сливки растительного происхождения 30% – 108 мл. Для крема:.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Йогурт