/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Смачна хімія: експерт пояснив, чому нас тягне на каву, тортики та ... - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Смачна хімія: експерт пояснив, чому нас тягне на каву, тортики та ... - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета У природі жир та цукор рідко ідуть у парі – винятком є грудне молоко, яке складається з двох часток цукру (точніше, лактози або молочного цукру) та однієї частки жирів. Саме тому, що ми “запрограмовані” на нашу першу в житті їжу, нам потім так ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир