/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Молочный жир
Смачна хімія: експерт пояснив, чому нас тягне на каву, тортики та ... - НОВА Тернопільська газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.02.2017
Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира
Молочный жир
Смачна хімія: експерт пояснив, чому нас тягне на каву, тортики та ... - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета У природі жир та цукор рідко ідуть у парі – винятком є грудне молоко, яке складається з двох часток цукру (точніше, лактози або молочного цукру) та однієї частки жирів. Саме тому, що ми “запрограмовані” на нашу першу в житті їжу, нам потім так ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.02.2017
Смотреть все новости в разделе Молочный жир