- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
В каждом блюде - зелень - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
В каждом блюде - зелень - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Ингредиенты: капуста белокочанная – 500-800 г, лук репчатый – 1 шт., морковь – 1-2 шт., сок томатный – 100 мл, рис – 100 г, масло оливковое (или сливочное) – 100 мл, петрушка (зелень), соль, перец черный (горошком), кориандр, лук зеленый – 3 – 4 шт. Нашинковать капусту. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка