/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


В каждом блюде - зелень - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ингредиенты: капуста белокочанная – 500-800 г, лук репчатый – 1 шт., морковь – 1-2 шт., сок томатный – 100 мл, рис – 100 г, масло оливковое (или сливочное) – 100 мл, петрушка (зелень), соль, перец черный (горошком), кориандр, лук зеленый – 3 – 4 шт. Нашинковать капусту.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка