- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Готовим к пасхальному столу - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Готовим к пасхальному столу - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Ингредиенты: мясо (свиное филе - 300-350 г, куриное филе - 100г), лук репчатый – 1 шт., морковь – 1 шт., сыр твердых сортов – 80 г, шампиньоны – 6-7 шт., зелень, специи (итальянские травы, розовый перец, душистый перец, соевый соус, горчица), лимон – 1 шт., чеснок – 3 зуб., соевый соус. Филе ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Щавель