/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Кефір
Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.04.2018
Новини про кефір, новинки, детальна інформація відносно кефіру
Кефір
Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 Сир, сметана, кефір, закваски, йогурти багаті на пробіотики і тому покращують травлення. При виборі корисних кисломолочних продуктів важливо дивитися не на вміст жиру, а цукру, адже він знищує усі корисні властивості продукту. 3. Овочі та фрукти. Для ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Кефір