/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Кефир  

Новости про кефир, новости, подробности относительно кефира

Кефир


Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
Сир, сметана, кефір, закваски, йогурти багаті на пробіотики і тому покращують травлення. При виборі корисних кисломолочних продуктів важливо дивитися не на вміст жиру, а цукру, адже він знищує усі корисні властивості продукту. 3. Овочі та фрукти. Для ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.04.2018


Смотреть все новости в разделе Кефир