/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Кефир
Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.04.2018
Новости про кефир, новости, подробности относительно кефира
Кефир
Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 Сир, сметана, кефір, закваски, йогурти багаті на пробіотики і тому покращують травлення. При виборі корисних кисломолочних продуктів важливо дивитися не на вміст жиру, а цукру, адже він знищує усі корисні властивості продукту. 3. Овочі та фрукти. Для ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.04.2018
Смотреть все новости в разделе Кефир