/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сироватка
Вівчарство у горах: як у Карпатах за оригінальними рецептами ... - Версії
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2018
Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки
Сироватка
Вівчарство у горах: як у Карпатах за оригінальними рецептами ... - Версії
Версії Сироватку, яка залишається після будзу, виливають у відра, додають молоко та виготовляють вурду. Цей вид сиру потрібно варити протягом, приблизно, 2 годин. На відміну від будзу, під час кипіння вурда піднімається. Опісля сир висушують та коптять. На ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Сироватка