/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сыворотка
Вівчарство у горах: як у Карпатах за оригінальними рецептами ... - Версії
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.04.2018
Новости про сыворотку, новости, подробности относительно сыворотки
Сыворотка
Вівчарство у горах: як у Карпатах за оригінальними рецептами ... - Версії
Версії Сироватку, яка залишається після будзу, виливають у відра, додають молоко та виготовляють вурду. Цей вид сиру потрібно варити протягом, приблизно, 2 годин. На відміну від будзу, під час кипіння вурда піднімається. Опісля сир висушують та коптять. На ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.04.2018
Смотреть все новости в разделе Сыворотка