/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


«Наколене» м'ясо:чи дійсно м'ясо з антибіотиками небезпечне для людини - UkrMedia



UkrMedia
По-перше, слід готувати м'ясо до повної готовності, мити руки після контакту з сирим м'ясом, птицею або морепродуктами. Охолоджувати їжу до +4 градусів протягом двох годин після приготування, оскільки «з пилу, з жару» - шкідливо для шлунка.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.06.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці