/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
«Наколене» м'ясо:чи дійсно м'ясо з антибіотиками небезпечне для людини - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.06.2018
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
«Наколене» м'ясо:чи дійсно м'ясо з антибіотиками небезпечне для людини - UkrMedia
UkrMedia По-перше, слід готувати м'ясо до повної готовності, мити руки після контакту з сирим м'ясом, птицею або морепродуктами. Охолоджувати їжу до +4 градусів протягом двох годин після приготування, оскільки «з пилу, з жару» - шкідливо для шлунка. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.06.2018
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы