- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Тыква превращается... - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.09.2018
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Тыква превращается... - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Ингредиенты: тыква - 600 г, кабачок - 1 шт., баклажаны - 2 шт., лук - 1-2 шт., соль, перец, томатная паста – 2 ст.л., растительное масло - 6 ст.л. Баклажаны помыть и нарезать на кубики, сложить в миску, хорошо посолить. Перемешать. Оставить на 20 минут, чтобы вышла горечь. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Кабачок