/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сироватка
16 цікавих фактів про український борщ - Новини Тернопільщини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.10.2018
Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки
Сироватка
16 цікавих фактів про український борщ - Новини Тернопільщини
Новини Тернопільщини Першими закислювачами для борщу слугували сироватка, кисле молоко, кисла капуста, ягоди або незрілі яблука. Томатна ж заправка з'явилася в українському борщі лише в кінці XIX – на початку XX столітті, коли в Україні остаточно прижилися ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Сироватка